WP_20160906_17_54_44_Pro_1_1.jpg
Initiatief nieuws
22/02/2017

Avondvierdaagse In Crooswijk- Rotterdam

sponsors gezocht http://www.avondvierdaagse-rotterdam-crooswijk.nl/

Ook voor 2017 is de Avondvierdaagse in Crooswijk weer op zoek naar sponsoren. Wilt u als bedrijf of als individu bijdragen aan een onvergetelijke belevenis voor de kinderen van Crooswijk, Rotterdam, neem dan contact met ons op.

Waarmee kun je ons sponsoren? Met financiƫle middelen kunnen we bijvoorbeeld muziekbands inhuren om alle deelnemers in te halen op de laatste dag, Maar ook heel leuk is als bedrijven wat te drinken of te eten uitdelen voor de wandelende kinderen. Dit jaar bestaat onze vereniging 85 jaar, we zullen ook waarderen als onze vrijwilligers t-shirts kunnen dragen met onze logo en de logo van uw bedrijf er op. We willen heel graag extra activiteiten organiseren voor de kinderen gedurende 4 dagen wandelen.

Als tegenprestatie zal de organisatie van Wandeltocht Crooswijk de bedrijfsnaam vermelden op onze website en evt. andere communicatie zoals facebook, nieuwsbrieven en flyers die uitgedeeld worden aan de bewoners en leden. Wilt u een bedrijfsvlag of banner ophangen tijdens het evenement, dan is dat ook mogelijk.

Namens de kinderen van Speeltuin Vereniging Crooswijk bedankt!

//www.avondvierdaagse-rotterdam-crooswijk.nl/

Bekijk profiel