WP_20160906_17_54_44_Pro_1_1.jpg
05/09/2017

MAEX feliciteert de prijswinnaars van Duurzame Dinsdag

MAEX feliciteert alle prijswinnaars van Duurzame Dinsdag met hun prijs en hun mooie bijdrage aan een duurzamere maatschappij!

Van de vele mooie initiatieven op ons platform hebben wij een selectie getipt voor Duurzame Dinsdag. Wij zijn dan ook trots om onze MAEX-initiatieven te kunnen feliciteren met hun prijzen:

  • HAPPY TOSTI heeft de Asito Sociale-innovatieprijs gewonnen, omdat hier een commerciële horeca-aanpak gecombineerd wordt met sociale betrokkenheid.
  • DAKPARK ROTTERDAM heeft de VHG Groenprijs gewonnen met hun verbinding van groen met de mensen die er wonen.
  • DE CEUVEL won de Duurzame Dinsdagprijs, omdat ze vele initiatieven op één locatie herbergt, dat biedt inspiratie én een mogelijkheid heel veel te leren. 

De eerste dinsdag van september is Duurzame Dinsdag, een dag waarop duurzame ideeën en initiatieven een podium krijgen in politiek Den Haag. Aan het kabinet wordt op deze dag de Duurzame Dinsdag-koffer aangeboden, met daarin honderden duurzame ideeën en initiatieven uit alle hoeken van onze samenleving. Daarnaast krijgen de beste initiatieven uit de koffer een podium en maken ze kans op prijzen.

MAEX maakt de maatschappelijke waarde van initiatieven zichtbaar. Door het aanmaken van een profiel op de site kun jij laten zien welke waarde jij aan Nederland toevoegt. En wij kunnen jouw MAEX profiel onder de aandacht brengen van bedrijven, fondsen en overheden, en bijvoorbeeld Duurzame Dinsdag.

Lees HIER meer over Duurzame Dinsdag.