WP_20160906_17_54_44_Pro_1_1.jpg
24/08/2017

Business Model Challenge

Wil jij jouw initiatief naar een volgend niveau brengen? Op zoek naar een beter verdienmodel en benieuwd hoe je jouw initiatief het best in de markt kan zetten? Dan is editie 13 van de Business Model Challenge bij de Impact Hub Amsterdam misschien iets voor jou.

Wat is de business Model Challenge?
De Business Model Challenge is een programma van 3 maanden waarin de Impact Hub Amsterdam ondernemers helpt om het juiste business model bij hun idee te vinden. Tijdens het programma worden ondernemers gestimuleerd om hun impact te vergroten en een passend verdienmodel te vinden.

Waarom meedoen aan de Business Model Challenge?

  • Test alle aannames die jij hebt over jouw initiatief en betreedt vervolgens de markt met een uitgebreid getest product.

  • Breng door middel van het business model canvas, value proposition en de lean startup methode alle bouwstenen van jouw onderneming in kaart.

  • Krijg inzicht in klanten, resources, de waarde van jouw initiatief, partners en competitie.

  • Leer van ervaren ondernemers: tijdens het programma krijg je een coach (6 tot 8 uur).

  • Breng jouw idee, concept of bestaande onderneming in een stroomversnelling!

  • Kom 1 dag per week werken op de Impact Hub, dé co-working space voor ondernemers.

De Impact Hub start dit jaar met twee Business Model Challenges, een light versie, voor ondernemers al ervaring hebben met het business model canvas en minder tijd hebben én een intensieve versie voor ondernemers die meer tijd hebben en nog nooit eerder gebruik hebben gemaakt van het canvas.

De kosten van het programma zijn €699 (deeltijd) en €799 (voltijd), beide excl. BTW.
Benieuwd naar eerdere deelnemers? https://www.konnektid.com/ en //afriek.com/.

Klik voor het volledige programma hier.

Lijkt het je wat om deel te nemen aan het programma? Heb je nog vragen? Neem dan contact op met Evan van der Holst van de Impact Hub (evan.vanderholst@impacthub.net - 06 41367883).