WP_20160906_17_54_44_Pro_1_1.jpg
17/03/2017

Workshop crowdfunding voor groene initiatieven

Speciaal voor groene initiatieven uit Zuid-Holland organiseert Voor je Buurt (samen met Crowdfunding VoorNatuur) op woensdag 12 april van 19.00-21.30 uur een workshop crowdfunding in Den Haag (met inloop met soep en broodjes vanaf 18.30).

Tijdens de workshop leer hoe je met een campagne geld inzamelt voor een project en daarmee ook de bekendheid van en de betrokkenheid rond je initiatief vergroot. Als je start met crowdfunding krijg je extra begeleiding en maak je kans op een bijdrage tot €5.000 van de provincie Zuid-Holland als je de overige 50% via crowdfunding ophaalt. Je krijgt extra begeleiding van crowdfundingplatform Voor je Buurt bij je campagne en advies over het opzetten van je groene initiatief van de IVN en de Groene Motor!

Meld je aan voor de workshop door te mailen naar info@voorjebuurt.nl en kijk HIER voor meer informatie over het programma. Op www.voorjebuurt.nl/special/zuid-holland vind je meer informatie over de manier waarop je kans maakt op een verdubbelaar van het geld dat je via crowdfunding ophaalt. Ook zie je hier de zes projecten die al met een bijdrage van start gingen met hun crowdfundingcampagne.