MAEX voor sociale ondernemers & initiatieven


Heb jij een initiatief dat maatschappelijke waarde levert en ben je op zoek naar steun? 

Je kunt je als initiatiefnemer gratis aanmelden op de MAEX. Je maakt dan je eigen profiel aan door de vragenlijst in te vullen. Op dat profiel staat welke waarde jouw initiatief aan Nederland toevoegt. Ook laat je zien waar je behoefte aan hebt. Via de website en mediapartners brengt de MAEX jouw profiel onder de aandacht van bedrijven, fondsen en overheden. 

Met een profiel op de MAEX heb je als initiatiefnemer toegang tot een dashboard. Op dit dashboard vind je koppelingen naar partners die jouw initiatief verder kunnen helpen en handige apps, die je hiervoor kunt gebruiken. Zo kun je financiële ondersteuning aanvragen bij de MAEX Impuls of een doneerbutton op je MAEX profiel te zetten. 

Een profiel op de MAEX helpt jouw initiatief aan:

  • Zichtbaarheid
  • Financiering
  • Partners, materialen en mensen

ervaringen

"De MAEX impuls is ook echt een impuls: snel en doelgericht. Hiermee konden wij meteen aan de slag om de stichting op te richten bij de notaris en de financiële administratie van Stichting Ravottuh goed en gedegen inrichten."

Edward Boele
Stichting Ravottuh

“Doordat wij ons hebben aangemeld, een profiel hebben aangemaakt op de MAEX, hebben wij een donatie gekregen van een stichting, Stichting Zonnige Jeugd”

Penny Nugteren
VV Xerxes DZB
Wil je meer weten over onze organisatie?

Deze website en de inhoud daarvan zijn beschermd door intellectuele eigendomsrechten. Overname is zonder schriftelijke toestemming van MAEXchange B.V. niet toegestaan. MAEXchange B.V. behoudt zich in dit kader alle rechten voor.

Copyright © 2009-2017 Maex

Algemene Voorwaarden Contact