MAEX voor sociale ondernemers & initiatieven


Heb jij een initiatief dat maatschappelijke waarde levert en ben je op zoek naar steun? 

Je kunt je als initiatiefnemer gratis aanmelden op MAEX. Je maakt dan je eigen profiel aan door de vragenlijst in te vullen. Op dat profiel staat welke waarde jouw initiatief aan Nederland toevoegt. Ook laat je zien waar je behoefte aan hebt. Via de website, de MAEX Impuls en mediapartners brengt MAEX jouw profiel onder de aandacht van bedrijven, fondsen en overheden. 

Met een profiel op MAEX heb je als initiatiefnemer toegang tot een dashboard. Op dit dashboard vind je koppelingen naar partners die jouw initiatief verder kunnen helpen en handige apps, die je hiervoor kunt gebruiken. Zo kun je financiële ondersteuning aanvragen bij de MAEX Impuls of een doneerbutton op je MAEX profiel te zetten. 

Een profiel op de MAEX helpt jouw initiatief aan:

  • Zichtbaarheid
  • Financiering
  • Partners, materialen en mensen

Hoe benut je een profiel op MAEX?

1. Het begint allemaal met een profiel aanmaken. Je doorloopt in een aantal stappen de vragenlijst en publiceert daarna je profiel. Met foto's, filmpjes en nieuwsberichten zet je je profiel goed in de etalage. Je blijft altijd eigenaar en beheerder van je profiel.  

2. Kijk op het dashboard (als je een profiel hebt) welke tools je kunt inzetten om te voorzien in de behoefte van jouw initiatief. Vraag bijvoorbeeld een doneerbutton aan. Je kunt daarmee gratis community funding starten. 

3. Als de button op je profiel staat start je een actie om gebruikers op te roepen te doneren via jouw MAEX profiel en om reacties & waarderingen achter te laten. 
 

ervaringen

"De MAEX impuls is ook echt een impuls: snel en doelgericht. Hiermee konden wij meteen aan de slag om de stichting op te richten bij de notaris en de financiële administratie van Stichting Ravottuh goed en gedegen inrichten."

Edward Boele
Stichting Ravottuh

“MAEX biedt overzicht in het enorme aanbod aan maatschappelijke initiatieven, zowel voor financiers als voor de initiatieven onderling. [..] Dat kan ik niet genoeg benadrukken: laten we als maatschappelijke initiatieven vooral gebruikmaken van elkaars ervaring en expertise.” 

Marie-Pauline Luger
WorkOutWijs

Copyright © 2009-2017 Maex

Algemene Voorwaarden