MAEX voor bedrijven

Wil je als bedrijf investeren in een maatschappelijke opgave of jouw maatschappelijk verantwoord ondernemen doelstellingen kracht bij te zetten?  Dan kan MAEX, de maatschappelijke beurs, je helpen om samen waarde te creëren voor je bedrijf en de samenleving.

MAEX helpt met:

 
Investerings advies
Via een investering in MAEX initiatieven kun je bijdragen aan duurzame, sociale of MVO doelen van je eigen organisatie. Je kunt ook via MAEX invulling geven aan afspraken waaraan je bedrijf zich heeft gebonden, zoals de Sustainable Development Goals (SDG's). MAEX helpt je bij het vinden van passende initiatieven, lokaal of nationaal. Investeren kan direct of via de MAEX Impuls.  
Uitbesteden Social Return
Steeds vaker vragen consumenten, aandeelhouders of overheden aan bedrijven om een bijdrage te leveren aan het oplossen van maatschappelijke problemen, vooral op het gebied van arbeidsparticipatie. Als jouw organisatie hieraan geen invulling kan geven, kun je er ook voor kiezen om je social return met MAEX vorm te geven. Via de MAEX Impuls kunnen bedrijven investeren in initiatieven uit de samenleving die zich bijvoorbeeld richten op het aan het werk krijgen of te werk stellen van mensen met een beperking of afstand tot de arbeidsmarkt of het tegengaan van uitsluiting. 

ervaringen

Copyright © 2009-2017 Maex

Algemene Voorwaarden