MAEX voor particulieren


Wil jij meewerken aan een vitaal Nederland, waarbij iedereen van waarde is en elke bijdrage telt? Lever dan je  bijdrage aan initiatieven op de MAEX!

In elke buurt in NL  zetten actieve bewoners en sociale ondernemers zich in voor zorg in de wijk, armoedebestrijding, veiligheid, openbaar groen, duurzame energie, hergebruik van producten en ga zo maar door. Mensen met passie en betrokkenheid bij de gemeenschap. De MAEX maakt hun kracht zichtbaar. Elk initiatief heeft een eigen profiel. Je kunt zien wie wat doet, welke waarde wordt geleverd, maar ook waaraan behoefte is. Initiatieven kunnen jouw hulp goed gebruiken om hun werk te kunnen voorzetten.

Wat kun jij doen?

ervaringen

"Muziek en het verwerken van kliko's tot vriendelijker omgang met water klinkt toch als muziek in je oren! Een verrassend nieuw fris initiatief."

Arno Bakkers
reactie op MAEX profiel PodAa

"Hele fijne club die veel werk verzet dat ander niet (goed) gedaan wordt en ondertussen mensen zinvolle tijdsbesteding biedt."

Ingrid Natuurlijk!
reactie op MAEX profiel Groenpool-Noord
Wil je meer weten over onze organisatie?

Deze website en de inhoud daarvan zijn beschermd door intellectuele eigendomsrechten. Overname is zonder schriftelijke toestemming van MAEXchange B.V. niet toegestaan. MAEXchange B.V. behoudt zich in dit kader alle rechten voor.

Copyright © 2009-2017 Maex

Algemene Voorwaarden Contact