Aanvraag doen bij de MAEX impuls?

 

  • vergroot je organisatiekracht                     
  • Laagdrempelig en snel, op basis van gegevens uit jouw MAEX profiel
  • De MAEX impuls start als pilot in Rotterdam. 

Log in en doe een aanvraag!

meer informatie

De MAEX impuls is een pot geld voor initiatieven die hun organisatiekracht willen versterken, een onderdeel dat vaak moeilijk te financieren is. Wil je financieel advies inkopen? Eindelijk iemand inhuren die een paar uur de administratie kan doen? Of op een andere manier jouw organisatie versterken? Via de MAEX impuls kun jij een aanvraag doen voor ondersteuning van jouw organisatie, zodat je jouw activiteiten kunt blijven doen of zelfs beter kunt doen. Het gaat hierbij niet om aanvragen voor materialen of instrumenten. We maken daarbij gebruik van de informatie op jouw profielpagina, zodat je zo min mogelijk aanvullende informatie hoeft te geven. Daarmee willen we de aanvraagprocedure zo snel en laagdrempelig mogelijk maken.

De MAEX impuls wordt gevuld door partners van MAEX en zal soms financiering bevatten voor initiatieven uit een specifieke regio, of op een bepaald thema. De eerste MAEX impuls start als pilot in Rotterdam.

Wilt u als organisatie of als particulier een bijdrage doen in de MAEX impuls, dan kunt u een bedrag storten op rekening NL23 TRIO 0212 1898 40 t.n.v. Iona Stichting onder vermelding van MAEX Impuls. Uw bijdrage zal dan ten goede komen aan initiatieven die aan de MAEX Rotterdam genoteerd staan en hun organisatiekracht willen versterken tot een maximum van €2500,-. Wij werken hiervoor samen met de Iona stichting, die de MAEX Impuls pot beheert. De Iona Stichting heeft een ANBI status, waardoor schenkingen voor particulieren en bedrijven fiscaal aftrekbaar zijn. Wilt u schenken aan een MAEX impuls voor een andere regio in NL laat het ons weten.

Voor nadere informatie kunt u contact opnemen met info@krachtinnl.nl of telefonisch met Gerda Deekens 0652048927.

actieve impulsen

De MAEX impuls start met een pilot in Rotterdam. Op dit moment is de eerste €30.000,- uitgekeerd. Nieuwe aanvragen worden in behandeling genomen nadat de Impuls weer is gevuld.

MAEX Impuls Rotterdam
MAEX Impuls Rotterdam

€0,-

mee doen!
Wil je meer weten over onze organisatie?

Deze website en de inhoud daarvan zijn beschermd door intellectuele eigendomsrechten. Overname is zonder schriftelijke toestemming van MAEXchange B.V. niet toegestaan. MAEXchange B.V. behoudt zich in dit kader alle rechten voor.

onderdeel van: